Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 73

Thread: How to make a Cydia Package/Repo on Windows

          
    Bookmark and Share
  1. #21
    MacCiti Geek iC's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,203
    iDevice
    iPhone 5S
    iOS
    7.0.6
    Carrier
    T-Mobile

    Default

    When you package your ringtones, what where are you placing them?

  2. #22
    New Here nakulkapdi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    India
    Posts
    2
    iDevice
    Iphone 3GS
    iOS
    4.0

    Default

    hi,

    Il tell u from 1st step Ill Create my 1 Folder " BollywoodMix " In Bollywood mix contains are

    1 - DEBIAN , 2 - Library folder ok

    In 1 - DEBIAN Folder
    Ill create " Control " file
    In Control File i ll writ this you Can See Below

    Package: com.nakulkapdi.bollywoodmix
    Name: Bollywood Mix
    Version: 1.0
    Architecture: iphoneos-arm
    Description: Thish Is short description Of my Package it Package has All type of bollywod Contains...
    Depiction:
    Homepage: NakulKapdi.com
    Maintainer: NakulKapdi
    Author: Nakul.Kapdi <nk@nakulkapdi.com>
    Section: Ringtone
    Conflicts: " Hear is i dont know what to type "
    Depends: " Hear is i dont know what to type "
    2. Library folder
    Ill Create new folder name is " Ringtone " at this folder Ill Placed All my ringtone in m4r format ...

    *********Now Repo Method *********
    First Ill create new folder " repo "

    In this Folder Ill create anther folder " debs "

    In "debs" Folder ill placed My .deb file "BollywoodMix.deb"

    Now back go to the repo folder Ill Create one file " release "

    In release File Ill Write this shown below
    Origin: Bollywood Mix By - NakulKapdi
    Label: Same as Orgin
    Suite: stable
    Version: 1.0
    Codename: stable
    Architectures: iphoneos-arm
    Components: main
    Description: This is Bollywood Mix Hear you Find all type of bollywood Stuff Like " Wallpaper,Ringtone & Themes " Created By Nakul.Kapdi
    ok

    Now Ill create it second file " Packages "
    in " Packages " Ill writ this Shown Below
    Package: com.nakulkapdi.bollywoodmix
    Name: Bollywood Mix
    Version: 1.0
    Architecture: iphoneos-arm
    Description: Thish Is short description Of my Package it Package has All type of bollywod Contains...
    Depiction: " [COLOR="red"]I also dont know what i write here "[/COLOR]
    Homepage: NakulKapdi.com
    Maintainer: NakulKapdi
    Author: Nakul.Kapdi <nk@nakulkapdi.com>
    Section: Ringtone
    Filename: ./debs/BollywoodMix.deb
    Size: 2704596
    MD5sum: f60d94cce5f940ea59acc4d60851271f
    And Ill upload this At my site " NakulKapdi.com "
    & My repo is " Index of /repo "

    PLZ Help Me

    Thax

  3. #23
    Supervisor adlyr's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    704
    iDevice
    iPhone 4

    Default

    The folder inside your Library folder should be called Ringtones.
    with an s at the end of Ringtones

    And if your not using a depiction, i would remove it completely. It is basically just a webpage designed for Cydia.

    If you SSH inside your phone, to Library/ and look, i bet you will see two ringtone folders. Your Ringtone folder and the normal Ringtones folder.
    Last edited by adlyr; 11-12-2010 at 01:15 PM.

  4. #24
    New Here eminemjeff96's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    iDevice
    iPhone 4
    iOS
    6.1.2
    Carrier
    Fido

    Default

    Hey i followed all of the instructions and when i go to add the source everything goes well like it goes through the usual normal process and then when its done i press on return to cydia then i look for my repo and its not there. Any ideas of what i could of did wrong ?

  5. #25
    Supervisor adlyr's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    704
    iDevice
    iPhone 4

    Default

    When you say it "goes through the usual normal process" you are getting the Downloading Release and Downloaded Packages messages at the top, also are you using a free web host for your repo? have seen some issues with those.

  6. #26
    MacCiti Geek iC's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,203
    iDevice
    iPhone 5S
    iOS
    7.0.6
    Carrier
    T-Mobile

    Default

    Quote Originally Posted by eminemjeff96
    Hey i followed all of the instructions and when i go to add the source everything goes well like it goes through the usual normal process and then when its done i press on return to cydia then i look for my repo and its not there. Any ideas of what i could of did wrong ?
    It's a Cydia bug. When you click on Manage/Sources it appears again right?

  7. #27
    Freak MindGem's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    191
    iDevice
    All of them
    iOS
    4.2 OFW

    Default

    Can you recommend any free FTP hosting servers?

  8. #28
    Freak MindGem's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    191
    iDevice
    All of them
    iOS
    4.2 OFW

    Default

    Ok, so I use 0catch and my repo is http://Mind****.0catch.com so, the folder is called "Repo" where I have the repo. Should I enter it in Cydia as http://Mind****.0catch.com/Repo? I censor my name because I have paid themes just so I wont lose them in my PC. (It's my personal repo)

  9. #29
    Supervisor adlyr's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    704
    iDevice
    iPhone 4

    Default

    Yep. That is correct. Although you might need another forward slash at the end. Mind***.0catch.com/Repo/ like that.
    You can also set up the Repo folder as a subdomain and it woud be a little different. Mine for example is the repo folder in http://www.ig33kstas.com But the repo folder is set as a sub, so our Cydia repo is actually http://repo.ig33kstas.com/ (which is a public repo, but we dont host cracked or paid themes.)

    And it is case sensitive, so you couldnt use repo if the folder is actually Repo
    Last edited by adlyr; 12-30-2010 at 11:26 AM.

  10. #30
    Freak MindGem's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    191
    iDevice
    All of them
    iOS
    4.2 OFW

    Default

    Oh, right. So how do I set ti to be an sub? Because typing /Repo/ is kind of annoying.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •