Page 206 of 209 FirstFirst ... 106156196204205206207208 ... LastLast
Results 2,051 to 2,060 of 2081

Thread: revi-krs

          
    Bookmark and Share
  1. #2051
    New Here Doesel's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    iDevice
    iPhone 4
    iOS
    5.01
    Carrier
    Vodafone

    Default

    what do I have to change in order to display the yahoo graphic for the actual weather instead of the weather graphics? I'd like to test it... check the url the "ClockWeather.js" refers to (in my example http://weather.yahooapis.com/forecastrss?w=668850&u=c)

    any hint on this?

    // solved
    Last edited by Doesel; 03-06-2012 at 11:29 AM.

  2. #2052
    New Here overkil6's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    iDevice
    iPhone 5
    iOS
    5.01
    Carrier
    Rogers

    Default

    Sorry if this has been posted before. First I just purchased this so consider me a noob. I am having a problem where the status bar is not consistent across apps. Sometimes it is black (transparent perhaps?) but for most apps it is a gray gradient making the default blue icons hard to see. Sometimes the clock is white, sometimes it is black.

    Is there any way to make this black across all apps?

    I'm using an iPhone 4s with iOS 5.01!

    Cheers!

  3. #2053
    Supervisor Chris's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mtl
    Posts
    1,784
    iDevice
    iPhone 4
    iOS
    :)

    Default

    No, that is how it is. You shouldn't have stock blue icons on gray status bar tho

  4. #2054
    New Here overkil6's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    iDevice
    iPhone 5
    iOS
    5.01
    Carrier
    Rogers

    Default

    Sorry. Meant stock revi icons.

  5. #2055
    New Here dabbya's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    iDevice
    iPhone 4
    iOS
    5.0
    Carrier
    Rogers

    Default

    Hi, I absolutely love this theme but it looks as though none of the icons show up in my statusbar (i.e. mail, sms, etc)... Can someone please help? Thanks!

  6. #2056

    Default

    Quote Originally Posted by MtnDewMan
    First post here. Just wanted to share my revi-krs home screen Love this theme.
    I really wanna know how u get this analog and weather widget.. I bought revi krs, springtomize 2, and i really love em.. But how do u get the analog n weather widget...

  7. #2057

    Exclamation

    Quote Originally Posted by MtnDewMan View Post
    First post here. Just wanted to share my revi-krs home screen Love this theme.

    man.. really need ur help with the weather and analog widget.

  8. #2058
    Enthusiastic OCretribution's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    49
    iDevice
    iPhone 5
    iOS
    7 b6
    Carrier
    AT&T

    Default

    Quote Originally Posted by MtnDewMan
    First post here. Just wanted to share my revi-krs home screen Love this theme.
    Where can I get this widget? And the slanted icons ?

  9. #2059
    New Here MtnDewMan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    iDevice
    iPhone 4S
    iOS
    5.0.1

    Default

    Quote Originally Posted by OCretribution View Post
    Where can I get this widget? And the slanted icons ?
    That's the UNIAW animated weather widget.

    The slanted icons are actually a coverflow option in the springtamize 2 app

  10. #2060
    New Here danielmyst777's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6
    iDevice
    iPhone 4
    iOS
    4.0
    Carrier
    AT&T

    Default

    I just got the gevey ultra for my iPhone 4 GSM and have installed a T-Mobile SIM in it. I am using furiousmod 2.0 with it on iOS 5.0.1 w/ BB 4.10.01 installed. Everything is working as it should but the carrier name isn't being displayed in the carrier field!

    I am using a custom winterboard theme called "revi-krs" and have deleted all references of custom .png's for the carrier field in the "com.apple.unknown" and all instances I could find of carrier names being modified in the "bundles" folder.

    If I go to cydia, or any app that disables mobile substrate, "T-Mobile" appears in the carrier field.

    How can I get the carrier name in the field in the status bar for T-Mobile? As of now, there is nothing displaying in the field! Only the signal strength and my wifi/data indicator.

    Also I have deleted everything in the "makeitmine" part of SBSSettings and Clean Status. Funny thing is for AT&T, which my phone is locked to, the custom .png's and carrier displays I have set for them work just fine.


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •